CrossPilates i embaràs?

Esport i embaràs?

Pilates i embaràs?

Són preguntes que et pots arribar a fer quan et quedes/et vols quedar/estàs embarassada

Si, si i si, l’esport és bo per a tu i el teu embaràs. És important però què es realitzi de manera supervisada, ja que hi ha exercicis i pràctiques esportives que poden estar contraindicades.

Quan parlem de pilates per a embarassades, en el nostre cas el Crosspilates, és important saber que es basa en la realització d’una rutina d’exercicis amb l’objectiu de treballar el cos de manera global. S’ha de tenir en compte que quan estàs embarassada el teu cos experimenta tot tipus de canvis. Com ara canvis hormonals, físics, psíquics, etc. i no perquè hi hagi aquests canvis hem de deixar els nostres hàbits esportius.

Sí que s’haurà de modificar part dels exercicis. Per això és important que hi hagi una persona capacitada que pugui oferir un tracte personalitzat per buscar sempre el millor a cada sessió.

Amb l’embaràs i tots els canvis que aquests provoca és important fer cas als teus instints. Fer sempre el que et sembli positiu per a tu i no fer allò que no creguis que et faci bé. Sempre existiran símptomes de l’embaràs, que a més aniran variant a mesura que l’embaràs evolucioni. El mateix hauran de fer els exercicis. A mesura que l’embaràs avança, els símptomes canvien i els exercicis també hauran de fer-ho, s’han d’adaptar a cada etapa.

 

Prova-ho amb nosaltres

Crosspilates utilitzem MOTR com a màquina d’exercici, fa treballar el cos amb exigència però com tot, els exercicis es poden fer més difícils, més fàcils, o directament modificar-los. A Pilates ja sigui, a Pilates terra, Pilates reformer, Pilates cadillac, o en el nostre cas Crosspilates amb MOTR, es treballa amb el teu propi pes, es pot utilitzar resistències que poden ser més elevades, menys o nul·les. El que està clar és que adaptar cada exercici a les condicions de cada un és primordial i és la base del Pilates.

Nosaltres a DynamiCore oferim classes reduïdes, màxim 8 persones. On tothom és benvingut i no es necessita tenir un nivell mínim de coneixements de Pilates o esport. En el cas que et quedis embarassada i ja siguis part de DynamiCore, simplement diga-li a l’instructor, fes-nos-ho saber. D’aquesta manera podrem adaptar els exercicis a mesura que avança l’embaràs.

En el cas que sigui la teva primera vegada amb nosaltres i estiguis embarassada hauràs de fer classes individuals abans de poder assistir a les grupals. Per assegurar que els exercicis es realitzen de manera correcta. Un cop veiem que és segur podràs assistir a les classes grupals.