DynamiCore neix de les ganes de crear un tipus d’entrenament que engloba lo bo del Crossfit i el millor del Pilates, el CROSSPILATES. És un entrenament dinàmic i sobretot divertit amb el qual volem arribar a tots els grups musculars i treballar de manera completa.

Volem marcar la diferència, a DynamiCore trobaràs un entrenament avantguardista, que et desperti l’interès i que un cop ho provis sentis els seus beneficis de seguida.

Volem que quan vinguis al nostre estudi, també el sentis com teu, com a casa.

DynamiCore no és un gimnàs, és un estudi d’entrenament amb una àrea de co-working, canviadors i dutxes.

instructora de pilates y yoga, y fisioterapeuta miriam

Miriam Carles-Tolrá

Instructora I Fisioterapeuta

Després d’estudiar fisioteràpia i d’especialitzar-se en rehabilitació del sòl pèlvic. La Miriam va decidir iniciar-se en el món del Pilates. Ha treballat utilitzant aquest mètode des de la variant més tradicional i rehabilitadora fins a l’entrenament més fitness. Per això després de tres anys a Londres adquirint més coneixements de Pilates va decidir començar el camí de crear DynamiCore a Barcelona, amb un tipus d’exercici dinàmic i divertit. Basant-se en el tracte personalitzat, intentant que la gent aconsegueixi els seus objectius gaudint al màxim els seus cossos i les seves vides.