Qué es el cross pilates con Motr

chico suelo estirando beneficiandose pilates barcelona

A DynamiCore fem CrossPilates, no és només un nom diferent, també utilitzem maquinària diferent. Fem servir el MOTR, una màquina creada a partir de la idea de barrejar Pilates amb reformer i Pilates terra. Amb ell, aconseguint no només treballar amb resistències sinó treballar la coordinació, l’agilitat i sobretot l’equilibri. Tot gràcies a la seva forma cilíndrica

Les resistències que té es poden ajustar a 3 nivells diferents que equivalen a 1,5kg, 3kg i 4,5kg.

Si pensem en la seva utilització, hem de pensar en la seva versatilitat. Amb MOTR pots fer quasi tots els exercicis que et proposis, abordar tots els grups musculars i adaptar els exercicis al nivell de cadascú.

Però s’ha de tenir en compte que els exercicis amb MOTR no són tan fàcils com semblen, s’ha d’agafar pràctica i confiança, però no significa que necessitis tenir un nivell mínim per poder fer una classe. De cap de les maneres! Però és important tenir un professional capaç de corregir totes les postures i que et dirigeix durant la sessió de forma segura.

MOTR,MOTR, o ‘movement on the roller’ en anglès, és un tipus d’exercici de pilates completament nou a Espanya i Europa

Com són les classes?

Les classes de CrossPilates estan limitades a vuit persones, d’aquesta manera aconseguim atenció personalitzada per a tots. Durant 55 minuts disfrutaràs d’un entrenament dinàmic, divertit, personalitzat i global.

Els exercicis amb MOTR es poden complementar no només amb resistències d’ell mateix, sinó amb diferents tipus de materials esportius. Tot això ens permet aconseguir diferents nivells de dificultat dins d’un mateix exercici.

Difícil?

No evitis aquest entrenament per por a la dificultat. Si bé l’equip en si pot semblar complicat al principi, és tot menys això. Tots els exercicis es poden adaptar i modificar per a cada nivell.

L’entrenament et repta i et farà suar, però és apte per a tots els nivells, només s’ha de practicar. Les resistències combinades amb el moviment i l’equilibri fan que l’endemà sentis tots els músculs treballats.

Que n’obtindràs?

Fen exercicis amb MOTR, augmentarà la teva estabilitat, flexibilitat i força central. Millorarà la teva alineació, equilibri i tècnica de respiració. El millor benefici és el to muscular que aconseguiràs; Pilates és allargar i enfortir per formar músculs llargs i prims.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *